R

RADIKA QENDËR AFARISTE

Radika është një vend i shkëlqyeshëm për arritjen e baraspeshës mes punës dhe kënaqësisë. Hoteli disponon me më shumë salla, të dizajnuara për t’i kënaqur nevojat e juaja për organizim të seminareve, kongreseve, press konferencave, simpoziumeve dhe llojeve tjera të takimeve të punës. Disponojmë me 5 salla me kapacitete të ndryshme, maksimumi deri më 350 persona, si dhe pajisje teknike për t’i kënaqur nevojat e Juaja, si LCD projektor, Panel për projektime dhe prezantime, zërim, flip çarte, printer, skaner, fotokopje, lap top, internet pa tel.

Personeli ynë në mënyrë plotësuese do të kujdeset për kafe pauza gjatë kohës së sesioneve të punës konform kërkesës Tuaj.

Jashtë pjesës së punës, për komoditetin Tuaj maksimal disponojmë në disa lloje të njësive hotelerike, që dallojnë për nga dizajni dhe hapësira e brendshme.

Për kohën Tuaj të lirë dhe relaksim Ju ofrojmë edhe palestrën e fitnesit, SPA qendrën, disko klubin dhe terrenet sportive.

Për ata që janë të interesuar për sportet ekstreme apo duan të dalin në piknik në natyrën e bukur të Mavrovës ofrojmë huazimin e biçikletave si dhe ekskursione të ndryshme.

Gjej më shumë rreth aktiviteteve në natyrë

Ekipi në Radikë çdoherë është i gatshëm që t’u përshtatet dëshirave të Juaja dhe t’i përmbush kërkesat dhe pritje e Juaja reale.

BUXHETI dhe ÇMIMI i OFERTAVE

Nëse organizoni një ngjarje për grup mbi 15 persona, Ju lutemi të na e dërgoni një kërkesë, me qëllim që të merrni ofertën përkatëse.

Ju lutemi që kërkesën Tuaj ta plotësoni këtu...

Lloji i dhomës:

Lloji i bordit:

Fushat me (*) janë të detyrueshme

Nëse nuk keni mundësi ta plotësoni formularin e sipërm, Ju lutemi dërgoni kërkesën në email info@radika.com.mk e cila do t’i përmbajë këto parametra:

- Data e arritjes dhe shkuarjes

- Numri i personave në grup

- Numri dhe tipi i dhomave të cilat doni t’i rezervoni (njëkrevatëshe, dykrevatëshe apo trekrevatëshe)

- lloji i shërbimit (Bujtje me mëngjes, Bujtje me mëngjes dhe darkë apo Bujtje me mëngjes, drekë dhe darkë)

Developed by: Synapse - Digital Agency