• ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • blanditis

  praesentium

  Vestibulum facilisis eros at mattis aliquam. Aliquam lacinia nulla eget eros volutpat dictum. Ut venenatis ante mauris, quis vestibulum felis.

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • Aenean Turpis

  Malesuada Quis Ante

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more
 • ceratsetluctus

  Morbi consectetur, sem sit amet mollis fermentum, lectus risus euismod diam, vitae sollicitudin purus eros vel dolor. .

  see more

BËJ
REZERVIM

APARTAMENTE LUKSOZE

Ofrojmë dhomat më luksoze dhe më të mëdha hotelerike në Maqedoni. Dhomat janë moderne, elegante dhe me mobile komode, të ndërtuar në stilin barok dhe atë modern. Disponojmë me 5 lloje të njësive të hotelit, të përshtatura për të gjithë. Dhomat e hotelit kanë pamje kah Liqeni i Mavrovës dhe një pjesë kah peizazhi malor...me shume

SPA QENDËR

Radika SPA ofron disa lloje të trajtimeve të bukurisë, kujdesin e fytyrës dhe trupit. Qendra SPA përmban pishinë të brendshme gjysmëolimpike, sauna finlandeze, banjë me avull, Hamam turk, kabinë private (pishinë) me ujë të njelmët të Detit të Vdekur, dhe 2 xhakuzi me ujë të nxehtë...me shume

RADIKA QENDËR AFARISTE

Radika është një vend i shkëlqyeshëm për arritjen e baraspeshës mes punës dhe kënaqësisë. Hoteli disponon me më shumë salla, të dizajnuara për t’i kënaqur nevojat e juaja për organizim të seminareve, kongreseve, press konferencave, simpoziumeve dhe llojeve tjera të takimeve të punës. Disponojmë me 5 salla me kapacitete të ndryshme, maksimumi deri më 300 persona...me shume

Developed by: Synapse - Digital Agency