R

RISI DHE PROMOCIONE

2nd Jul, 2016

Oferta speciale Verore.

Nëse ju keni një rast të veçantë ose thjesht ju nevojitet një pushim i merituar dhe mbushje baterish pas një jave të trazuar larg nga rrëmuja e qytetit – bëni diç më shumë për Ju – mundësojani vetes një fundjavë maksimalisht të këndshme dhe rezervoni menjëherë në Radika Resort!

Hotel Radika është vendi i përsosur për të filluar verën të çlodhur, të qetë dhe të rilindur duke marrë frymën e ajrit të freskët malor, duke u relaksuar me pamjen e bukur të Liqenit të Mavrovës ose duke u kënaqur në pishinë tonë të jashtme dhe spa qendrën. Atyre që kanë frymë aventureske u ofrojmë biçikleta me qira, dhe siç dihet Mavrova është e dhe pasur me shtigje të ndryshme malore, përmendore dhe monumente që do ta plotësojnë kohën tuaj.

Këtë verë Hotel Radika ofron paketa speciale për 3 dhe 5 net me çmime ekstra të ulëta. PAKETA

Listën tonë verore të çmimeve mund ta shihni në linkun e mëposhtëm.

ÇMIMORJA VERË

 

Radika Resort ju ofron qëndrim të këndshëm në mjedisin e njohur të ngrohtë dhe mikpritës përplot kënaqësi dhe komoditet maksimal. Ju mirëpresim!

Developed by: Synapse - Digital Agency