R

RISI DHE PROMOCIONE

30th Nov, 2016

Paketat dhe çmimoret- sezonin e dimrit.

Zbuloni bukuritë e paprekura të natyrës në lartësi mbidetare prej 1200 metrave, pejsazhet e bukura dimërore dhe relaksacioni i paskajshëm në Spa qendrën moderne dhe të rehatshme në Hotel Radika, me pamje të mrekullueshme në liqenin e Mavrovës....  Diell dhe borë, si kombinim ideal për çdo adhurues të natyrës, a veçanërisht të skijimit.

Nëse parapëlqeni një pushim ideal malor, larg nga turmat e përditshme... Nëse ju tërheq skijimi, sportet adrenaline... SPA... Nëse doni te relaksoheni me personin e dashur me nga një gotë verë përreth kaminit, urdhëroni na vizitoni që ti lejoni  vetes kënaqësi disa ditore me pakot që i ofrojmë!

Zgjedhni një nga pakot me 3,5 dhe 7 netë në Hotel Radika dhe shijoni zgjedhjen e madhe me specialtete të veçanta, ushqime tradicionale kombëtare, çlirohuni pas skijimit me tretmanet që i ofrojmë, pishinën e brendshme, sauna finlandeze, banjat me avull, xhakuzi, qendra zbavitëse rekreative...

Ju ofrojmë pajisje për skijim, saja, sajë me motor për të rritur dhe fëmijë, transport deri dhe prej ski qendrës – çdo gjë me qëllim të ju ofrojmë kënaqësi të pafund për të gjitha kategoritë e skijatorëve, prej fillestarëve deri te ata me përvojë.

Shijoni momente të paharruara këtë dimër me të afërmit tuaj – vetëm në RADIKA!

Ju mirëpresim.

 

 

 Çmimorja dimërore   dhe kushtet mund të shihen në linkun

Developed by: Synapse - Digital Agency