R

RISI DHE PROMOCIONE

24th Sep, 2014

Mirëserdhët

Mirë se erdhët,
Klientë të nderuar dhe vizitorë të ueb sajtit tonë,
Ju dëshirojmë mirëseardhje të përzemërt në sajtin e ri të Hotelit Radika. Këtë projekt e sajuam me qëllim që ta lehtësojmë informimin tuaj dhe t’u mundësojmë qasje më të lehtë deri tek informatat të cilat i ofrojmë. 
Ueb sajti azhurnohet rregullisht me oferta, promocione dhe risi. 
Risi është që futëm edhe sistemin online të rezervimeve, përmes të të cilit ju do të mund të bëni rezervimin komplet me vetëm disa hapa. Sistemi është i verifikuar nga Visa dhe Master Card me renome dhe ofron siguri të plotë në procesin e pagesës dhe rezervimit.
Për të gjitha pyetjet ose propozimet plotësuese mund të na kontaktoni lirshëm.

Me Respekt!

 

 

Developed by: Synapse - Digital Agency