A

Akomodimi

rates & reservations

AKOMODIMI

DHOMAT SUPERIORE

(28-35 m2) janë më tepër se një akomodim superior, të rehatshme, intime dhe ofrojnë vlerë të madhe për sa paguhet, individualisht të stilizuara dhe të...

DETAJET

SUITAT XHUNIOR

Përjetoni lluksin më ekstrem dhe hapësirën e madhe të suitave tona. Një plan i hapur prej 42m2, është sistemuar në mënyrën më elegante të mundshme për t'ju...

DETAJET

APARTAMENTET

Një shtëpi e mirëfilltë larg shtëpisë, e organizuar për të punuar, takime ose vetëm për të pushuar. Duke patur shumë hapësirë ekstra, një dhomë ndënjeje e veçantë...

DETAJET

DUPLEKSET

Të përgatitura për t'Ju impresionuar, të ndriçuara dhe me shije. Këto janë dhoma për ata që inovacionet, ku ambjentetet e të jetuarit dhe të fjeturit ndahen në dy kate...

DETAJET

PRESIDENCIAL

Përshtypja Juaj e parë do të jetë hapësira e madhe dhe drita. Dhoma të këtij niveli (rreth 72 m2) janë ideuar dhe kompletuar për tu siguruar që Ju të shijoni të kaloni...

DETAJET
Developed by: Synapse - Digital Agency