S

SPA QENDRA

Radika SPA ofron disa lloje të trajtimeve të bukurisë, kujdesin e fytyrës dhe trupit.
Qendra SPA përmban pishinë të brendshme gjysmëolimpike, sauna finlandeze, banjë me avull, Hamam turk, kabinë private (pishinë) me ujë të njelmët të Detit të Vdekur, dhe 2 xhakuzi me ujë të nxehtë.
Në kuadër të qendrës SPA dhe palestrës së Fitnesit Radika, ka disa lloje të makinave për ushtrime kardio fizike dhe pajisje për ushtrime me pesha.

Për relaksim maksimal Ju ofrojmë edhe më shumë lloje të masazheve mjekësore dhe relaksuese, të cilat bëhen nga kuadro të trajnuar të kozmetikës moderne.

Gjatë verës, megjithatë, ahengu zhvendoset në pishinën gjysmëolimpike të jashtme, ku do t’Ju shoqërojë muzikë e shkëlqyeshme dhe “pool bar” veror.

Shfrytëzimi i shërbimeve të qendrës SPA (përveç trajtimeve të fytyrës dhe trupit dhe Hamami turk) për mysafirët individualë të hotelit janë falas.

RADIKA SPA - PRICE LIST

Massages

MASSAGES MINUTES EUR
Relax massage of whole body 60 32 Euro
Medical massage at back pain 30 20 Euro
Royal massage 90 42 Euro
Oriental massage - Turkish Hammam 60 50 Euro

Facial treatment

KRASH TREATMENT - URGENT PROGRAM MINUTES EUR
Medium krash 1-5 ampoules 60 33 Euro
Big krash 5-10 ampoules 60 41 Euro
ARGAN TREATMENT - URGENT PRODUCT 60 41 Euro
TIME OUT - TREATMENT FOR MEN 60 41 Euro

Facial and body treatment

SCEN TAO SHI TAO - ANTISTRESS RITUAL MINUTES EUR
Facial treatment 30 21 Euro
Body treatment 60 34 Euro
Facial and body treatment 90 47 Euro
Facial and body treatment (packet for two persons) 90 79 Euro

Body treatment

CLEOPATRA TREATMENT WITH MILK 70 38 Euro
AROMA BODY TREATMENT 70 33 Euro
VITAMIN ACE TREATMENT 60 33 Euro
Developed by: Synapse - Digital Agency