Në Radika Rezort gjithmonë ka vend të hapur për punësimin e kuadrove të talentuar në fushën e hotelerisë.
Jemi gjithmonë në kërkim të punëtorëve ambicioz, të vlefshëm, të ndershëm dhe profesional që janë të trajnuar në degën e tyre ose janë të gatshëm për të absorbuar njohuri.
Radika punëson në sektorët vijues: Shërbim teknik, elektro instalim, bravandreqës, makinistë, ujëinstalues, bojaxhi dhe shtrues të pllakave, Recepsion, Kryekuzhinier dhe ndihmës kuzhinieri, personel ndihmës në kuzhinë, Departamenti për pastrim dhe mirëmbajtje, bar dhe restorant, personeli i SPA, fizioterapistë, kosmetologë dhe punëtorë të rëndomtë.
Përparësi do të kenë ata kandidatë që kanë arsim ose përvojë në profesion, si dhe njohuri të gjuhës angleze, shqipe dhe gjuhëve të tjera.
Të gjithë kandidatët e interesuar CV e tyre mund ta dërgojnë në info@radika.com.mk ose ta ngarkojnë këtu.
*Do të merren në kontakt vetëm ata kandidatë të cilët do të zgjedhen për intervistë.
*Ngarko CV tuaj (дозволени типови .doc, .docx, .pdf и .txt):


*(Pajtohem që Radika Rezort t’i përpunojë të dhënat e mia personale në përputhje me Ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale)

Fushat me (*) janë të detyrueshme
Developed by: Synapse - Digital Agency